Het oprichten van een Offshore, Onshore of Vrije-Zone bedrijf in Dubai en de VAE is makkelijker en goedkoper dan u denkt!

A-Z Business Consultancy kan U helpen bij het oprichten van een bedrijf in de Verenigde Arabische Emiraten, en biedt tevens onderhouds- en doorlopende bedrijfsvoeringsdiensten aan.

Het team van A-Z Business Consultancy kan helpen bij het opzetten van verschillende bedrijfsvormen; lokaal, Offshore of in een Vrije Zone. Wij zijn een toonaangevende consultant in het oprichten van bedrijven binnen Dubai en de VEA, en worden regelmatig geselecteerd door multinationals voor het opzetten van lokale branches en dochtermaatschappijen..

A-Z Business Consultancy is hier in de VAE om u door het proces van het opzetten van een bedrijf binnen Dubai of de VAE te begeleiden, en biedt de beste mogelijkheid om uw bedrijf in Dubai, RAK Offshore, JAFZA Offshore , Dubai en UAE Vrije Zones op te richten en te registreren (voor meer details zie onder).

A to Z Consultancy (opgericht in RAK in 2008) specialiseert in bedrijfsdiensten voor bedrijven en personen die een commerciële aanwezigheid in VEA en de GCC landen wensen. A- Z Consulting is geregistreerd in de RAK Free Zone, VAE, met vestigingen in RAK en Dubai.

Een RAK Offshore bedrijf opzetten

A-Z Business Consultancy bied speciale kortingen voor het opzetten van een RAK offshore tijdens 2016. Omdat wij geregistreerd agent zijn bij de RAK offshore autoriteit (Licentie: RAKOFFSHORE L1 01 11 131) houden onze prijzen zich binnen de grenzen: AED 8,999 (US $ 2,465); er zijn geen onverwachte kosten en een eigen lokale vertegenwoordiger is niet nodig. De introductie bij een bank is zonder extra kosten inbegrepen. Contacteer ons voor verdere informatie: office@a-zconsultancy.com

rak

De Vrije Zones in de VAE

Elk buitenlands bedrijf dat actief wil worden binnen de VEA heeft twee mogelijkheden. Het registreren als een besloten vennootschap in Dubai waarmee overal in de Verenigde Arabische Emiraten gehandeld mag worden, of het registreren van een bedrijf binnen een van de Vrije Zones van de VEA.

Vrije Zone VAE bedrijf opzetten – Startpakket

A-Z Business Consultancy kan assisteren bij het vinden van het beste pakket, passend bij uw behoeften en budget. Wij bieden speciale prijzen voor onze diensten en we kunnen het opzetten van uw bedrijf binnen 10 dagen doorvoeren.
AED 20,499  (registratie, goedkeuring vooraf, licentie, flexibele werkplek, onze kosten, geen visum)
AED 28,499  (registratie, goedkeuring vooraf, licentie, flexibele werkplek, onze kosten, 2 visa)

Vrije Zone Dubai bedrijfsoprichting – Startpakket

Wij zijn goedgekeurd consultant voor het opzetten van bedrijven binnen bijna alle Vrije Zones in Dubai en de VAE en geven gratis raad over toegestane activiteiten en vereisten. Elke  klant heeft mogelijkheden gebaseerd op beschikbaar budget, bedrijfsactiviteiten en andere details. De kosten hieronder zijn voor een van de gunstigste vrije zones in Dubai.

AED 38,995  (registratie, goedkeuring vooraf, licentie, flexibele werkplek, onze kosten, met toekenning van een visum)

Voor meer details en andere vrije zone pakketten kunt U contact met ons opnemen: alex@a-zconsultancy.com

Oprichten van een Besloten Vennootschap (LLC) en registratie bij het Dubai Economic Department (DED)

De procedure voor het verkrijgen van een DED licentie is complex en A-Z Business Consultancy kan U helpen deze sneller te doorlopen en af te sluiten. Een betrouwbare lokale sponsor of partner kan aangeboden worden bij de DED registratie. Wij begeleiden u door het oprichtingsproces en helpen u zonder stress de DED licentie te verkrijgen.

Kostenschatting:  beginnend bij AED 42,000 (overheidskosten, sponsorkosten, onzekosten).

Overige diensten

  • Marshall Islands Offshore oprichting

  • Panama Offshore oprichting

  • Economisch burgerschap

  • GCC Landen bedrijfsoprichting

Hoe kunt U van onze diensten gebruikmaken?

A to Z Consultancy

RAK Office: RAK FTZ, BC 6 Business Park, 01C

Dubai: Fairmont offices, office 723
Sheikh Zayed Road, Dubai, UAE

Alexandra Bogdanovic

Mobile:+ 971-50-425 1572

Office: +971-7-2076737 | Fax: +971-7-2076738

E-mail:
office@a-zconsultancy.com
alex@a-zconsultancy.com